Startseite UB

Eine Stufe nach oben
Exportieren als [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Anzahl der Einträge: 3.

Faltermeier, Rupert und Proescholdt , Martin und Bele, Sylvia und Brawanski, Alexander (2015) Windowed multi taper correlation analysis of multimodal brain monitoring parameters. Computational and Mathematical Methods in Medicine (OA-ID: 458)

Faltermeier, Rupert und Proescholdt , Martin und Wolf , Stefan und Bele , Sylvia und Brawanski, Alexander (2018) A Patient-Independent Significance Test by Means of False-Positive Rates in Selected Correlation Analysis of Brain Multimodal Monitoring Data. Computational and Mathematical Methods in Medicine (OA-ID: 1043)

Proescholdt, Martin und Faltermeier, Rupert und Bele, Sylvia und Brawanski, Alexander (2017) Detection of Impaired Cerebral Autoregulation Using Selected Correlation Analysis: A Validation Study. Computational and Mathematical Methods in Medicine (OA-ID: 726)

Diese Liste wurde erzeugt am Fri Dec 14 22:20:59 2018 CET.
  1. Universität

Cornelia Lang