Startseite UB

Eine Stufe nach oben
Exportieren als [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Anzahl der Einträge: 17.

Buechler, Christa und Pohl, Rebekka und Aslanidis, Charalampos (2017) Pro-Resolving molecules – new approaches to treat sepsis? International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 746)

Baghai, Thomas C. und Varallo-Bedarida, Gabriella und Born, Christoph und Häfner, Sibylle und Schüle, Cornelius und Eser, Daniela und Zill, Peter und Manook, André und Weigl, Johannes und Jooyandeh, Somayeh und Nothdurfter, Caroline und von Schacky, Clemens und Bondy, Brigitta und Rupprecht, Rainer (2018) Classical Risk Factors and Inflammatory Biomarkers: One of the Missing Biological Links between Cardiovascular Disease and Major Depressive Disorder. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1030)

Docheva, Denitsa und Hsieh, Chi-Fen und Yan, Zexing und Schumann, Ricarda G. und Milz, Stefan und Pfeifer, Christian G. und Schieker, Matthias (2018) In Vitro Comparison of 2D-Cell Culture and 3D-Cell Sheets of Scleraxis-Programmed Bone Marrow Derived Mesenchymal Stem Cells to Primary Tendon Stem/Progenitor Cells for Tendon Repair. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1058)

Hau, Peter und Seliger, Corinna (2018) Drug Repurposing of Metabolic Agents in Malignant Glioma. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1073)

Haubner, Frank und Muschter, Dominique und Pohl, Fabian und Schreml, Stephan und Prantl, Lukas und Gassner, Holger (2015) A co-culture model of fibroblasts and adipose tissue-derived stem cells reveals new insights into impaired wound healing after radiotherapy. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 527)

Heudobler, Daniel und Rechenmacher, Michael und Lüke, Florian und Vogelhuber, Martin und Pukrop, Tobias und Herr, Wolfgang und Ghibelli, Lina und Gerner, Christopher und Rechle, Albrecht (2018) Peroxisome Proliferator-Activated Receptors (PPAR)γ Agonists as Master Modulators of Tumor Tissue. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1102)

Koch, Matthias und Hammer, Selma und Füllerer, Julian und Lang, Siegmund und Pfeifer, Christian G. und Pattappa, Girish und Weber, Johannes und Loibl, Markus und Nerlich, Michael und Angele, Peter und Zellner, Johannes (2019) Bone marrow aspirate concentrate for the treatment of avascular meniscus tears in a one-step procedure – evaluation of an in vivo model. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1171)

Navarro Langa, Juan Antonio und Monnier , Veronique und Llorens, Jose Vicente (2018) Impact of Drosophila Models in the Study and Treatment of Friedreich’s Ataxia. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1044)

Pattappa, Girish und Johnstone, Brian und Zellner, Johannes und Docheva, Denitsa und Angele, Peter (2019) The Importance of Physioxia in Mesenchymal Stem Cell Chondrogenesis and the Mechanisms Controlling Its Response. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1143)

Penzkofer, Alfons und Scheib, Ulrike und Stehfest, Katja und Hegemann, peter (2017) Absorption and Emission Spectroscopic Investigation of Thermal Dynamics and Photo-Dynamics of the Rhodopsin Domain of the Rhodopsin-Guanylyl Cyclase from the Nematophagous Fungus Catenaria anguillulae. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 881)

Reinders, Yvonne und Felthaus, Oliver und Brockhoff, Gero und Pohl, Fabian und Ahrens, Norbert und Prantl, Lukas und Haubner, Frank (2017) Impact of platelet-rich plasma on viability and proliferation in wound healing processes after external radiation. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 864)

Rom-Jurek, Eva-Maria und Kirchhammer, Nicole und Ugocasi, Peter und Ortmann, Olaf und Wege, Anja K. und Brockhoff, Gero (2018) Regulation of Programmed Death Ligand 1 (PD-L1) Expression in Breast Cancer Cell Lines In Vitro and in Immunodeficient and Humanized Tumor Mice. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 959)

Schneider-Brachert, Wulf und Heigl, Ulrike und Ehrenschwender, Martin (2013) Membrane Trafficking of Death Receptors: Implications on Signalling. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 234)

Schröder, Agnes und Nazet, Ute und Muschter, Dominique und Grässel, Susanne und Proff, Peter und Kirschneck, Christian (2019) Impact of mechanical load on the expression profile of synovial fibroblasts from patients with and without osteoarthritis. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1146)

Schödel, Petra und Schebesch, Karl-Michael und Brawanski, Alexander und Proescholdt, Martin (2013) Surgical resection of brain metastases - impact on neurological outcome. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 203)

Schüler-Toprak, Susanne und Treeck, Oliver und Ortmann, Olaf (2017) Human Chorionic Gonadotropin and Breast Cancer. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 931)

Ugele, Ines und Zugey, Elizabeth Cardenas-Conejo und Kathrin, Hammon und Christina , Bruss und Monika , Wehrstein und Katrin, Peter und Katrin, Singer und Eva, Gottfried und Jacob, Bösch und Peter, Oefner und Katja, Dettmer und Kathrin, Renner und Marina, Kreutz (2019) D-2-hydroxyglutarate and L-2-hydroxyglutarate inhibit IL-12 secretion by human monocyte-derived dendritic cells. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1162)

Diese Liste wurde erzeugt am Mon Mar 25 18:59:40 2019 CET.
  1. Universität

Cornelia Lang