Startseite UB

Eine Stufe nach oben
Exportieren als [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Anzahl der Einträge: 8.

Buechler, Christa und Pohl, Rebekka und Aslanidis, Charalampos (2017) Pro-Resolving molecules – new approaches to treat sepsis? International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 746)

Haubner, Frank und Muschter, Dominique und Pohl, Fabian und Schreml, Stephan und Prantl, Lukas und Gassner, Holger (2015) A co-culture model of fibroblasts and adipose tissue-derived stem cells reveals new insights into impaired wound healing after radiotherapy. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 527)

Penzkofer, Alfons und Scheib, Ulrike und Stehfest, Katja und Hegemann, peter (2017) Absorption and Emission Spectroscopic Investigation of Thermal Dynamics and Photo-Dynamics of the Rhodopsin Domain of the Rhodopsin-Guanylyl Cyclase from the Nematophagous Fungus Catenaria anguillulae. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 881)

Reinders, Yvonne und Felthaus, Oliver und Brockhoff, Gero und Pohl, Fabian und Ahrens, Norbert und Prantl, Lukas und Haubner, Frank (2017) Impact of platelet-rich plasma on viability and proliferation in wound healing processes after external radiation. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 864)

Rom-Jurek, Eva-Maria und Kirchhammer, Nicole und Ugocasi, Peter und Ortmann, Olaf und Wege, Anja K. und Brockhoff, Gero (2018) Regulation of Programmed Death Ligand 1 (PD-L1) Expression in Breast Cancer Cell Lines In Vitro and in Immunodeficient and Humanized Tumor Mice. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 959)

Schneider-Brachert, Wulf und Heigl, Ulrike und Ehrenschwender, Martin (2013) Membrane Trafficking of Death Receptors: Implications on Signalling. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 234)

Schödel, Petra und Schebesch, Karl-Michael und Brawanski, Alexander und Proescholdt, Martin (2013) Surgical resection of brain metastases - impact on neurological outcome. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 203)

Schüler-Toprak, Susanne und Treeck, Oliver und Ortmann, Olaf (2017) Human Chorionic Gonadotropin and Breast Cancer. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 931)

Diese Liste wurde erzeugt am Mon May 21 13:14:33 2018 CEST.
  1. Universität

Cornelia Lang