Startseite UB

Eine Stufe nach oben
Exportieren als [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Anzahl der Einträge: 9.

Buechler, Christa und Pohl, Rebekka und Aslanidis, Charalampos (2017) Pro-Resolving molecules – new approaches to treat sepsis? International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 746)

Baghai, Thomas C. und Varallo-Bedarida, Gabriella und Born, Christoph und Häfner, Sibylle und Schüle, Cornelius und Eser, Daniela und Zill, Peter und Manook, André und Weigl, Johannes und Jooyandeh, Somayeh und Nothdurfter, Caroline und von Schacky, Clemens und Bondy, Brigitta und Rupprecht, Rainer (2018) Classical Risk Factors and Inflammatory Biomarkers: One of the Missing Biological Links between Cardiovascular Disease and Major Depressive Disorder. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 1030)

Haubner, Frank und Muschter, Dominique und Pohl, Fabian und Schreml, Stephan und Prantl, Lukas und Gassner, Holger (2015) A co-culture model of fibroblasts and adipose tissue-derived stem cells reveals new insights into impaired wound healing after radiotherapy. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 527)

Penzkofer, Alfons und Scheib, Ulrike und Stehfest, Katja und Hegemann, peter (2017) Absorption and Emission Spectroscopic Investigation of Thermal Dynamics and Photo-Dynamics of the Rhodopsin Domain of the Rhodopsin-Guanylyl Cyclase from the Nematophagous Fungus Catenaria anguillulae. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 881)

Reinders, Yvonne und Felthaus, Oliver und Brockhoff, Gero und Pohl, Fabian und Ahrens, Norbert und Prantl, Lukas und Haubner, Frank (2017) Impact of platelet-rich plasma on viability and proliferation in wound healing processes after external radiation. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 864)

Rom-Jurek, Eva-Maria und Kirchhammer, Nicole und Ugocasi, Peter und Ortmann, Olaf und Wege, Anja K. und Brockhoff, Gero (2018) Regulation of Programmed Death Ligand 1 (PD-L1) Expression in Breast Cancer Cell Lines In Vitro and in Immunodeficient and Humanized Tumor Mice. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 959)

Schneider-Brachert, Wulf und Heigl, Ulrike und Ehrenschwender, Martin (2013) Membrane Trafficking of Death Receptors: Implications on Signalling. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 234)

Schödel, Petra und Schebesch, Karl-Michael und Brawanski, Alexander und Proescholdt, Martin (2013) Surgical resection of brain metastases - impact on neurological outcome. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 203)

Schüler-Toprak, Susanne und Treeck, Oliver und Ortmann, Olaf (2017) Human Chorionic Gonadotropin and Breast Cancer. International Journal of Molecular Sciences (OA-ID: 931)

Diese Liste wurde erzeugt am Fri Jul 20 05:02:27 2018 CEST.
  1. Universität

Cornelia Lang